Eva Persson Privat

Som mor til to og selvstændig advokat er det begrænset, hvad jeg har af tid til ”fritidsinteresser”.

Jeg arbejder mere, end mange andre, og står i vidt omfang til rådighed for mine klienter, men når jeg har fri, prioriterer jeg mine to børn (Columbus på 3 år og Cleopatra på 1 år) over ALT andet! Jeg har det meget fint med, at jeg for eksempel ikke har været i teatret eller biografen i 3-4 år, og at det er lige så længe siden, jeg har læst en god bog. Jeg er sikker på, at når mine børn en dag bliver store og selvstændige, så kommer den tid igen, hvor jeg kan spille golf, trave gaderne tynde i Paris og fordybe mig i diverse forfatterskaber.  Når man bliver mor i en sen alder, er man nok ikke så ked af de forandringer, der sker i livet.

Lige nu nyder jeg hvert evig eneste sekund med Columbus og Cleopatra, og ville ønske, at tiden stod stille.  At være med på den rejse, det er, at forme et lille væsen til et selvstændigt, empatisk individ, er helt fantastisk. Jeg er så ubeskriveligt ydmyg over for opgaven. 
 

Eva Persson holder mere af sine børn end alt andet!

Ville ønske, at tiden stod stille

Eva Persson - helt privat


Jeg interesserer mig for mode, boligindretning og psykologi. Og så værdsætter jeg en tur i skoven eller Dyrehaven samt gastronomi, store vinoplevelser og samvær med nære venner – men det er allerbedst, hvis det også inkluderer mine børn.