Eva Persson Karriere

I 2001 blev jeg jurist, og startede som advokatfuldmægtig hos Bech-Bruun, hvor jeg beskæftigede mig med M&A. Det var en lærerig tid, som jeg ser tilbage på med glæde.

Ikke desto mindre, startede jeg i 2003 mit eget firma, Paragraph3 Advokatfirma, sammen med to kolleger fra Bech-Bruun. Vi startede fuldstændig fra scratch, men troede på, at der var eksistensgrundlag for et mindre advokatfirma med store ambitioner, blandt andet om at levere juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau med god og personlig service.

Den 3. september 2004 fulgte min far mig til Justitsministeriet for at hente min advokatbestalling. En vigtig milepæl var nået ca. et år efter stiftelsen af Paragraph3.

Eva Persson har møderet for både lands- og højesteret!

Det er et helt særligt privilegie, at have møderet for Højesteret

Eva Persson har en bred forretningsmæssig forståelse


I 2009 fik jeg møderet for Landsretten og i december 2014 – 6 uger efter, at jeg fødte min søn, Columbus – fik jeg møderet for Højesteret.

Det er et helt særligt privilegie, at have møderet for Højesteret, og at jeg skulle få hele 5 sager for Højesteret inden for de første 1½ år, var ret enestående. Ingen klienter har sager, som ikke er vigtige for dem, og jeg er altid ydmyg, når jeg repræsenterer mine klienter. At give møde i Højesteret er dog noget helt særligt.

Som advokat beskæftiger jeg mig typisk med retssager samt ansættelsesret og kontraktsret. Jeg er formentlig en af de advokater i Europa, som har ført flest sager ved domstolene om flypassagerers rettigheder i forbindelse med aflysning og forsinkelse, bl.a. tre sager i Højesteret.

Jeg har derudover haft en række betroede hverv som bestyrelsesmedlem. På 11. år sidder jeg som bestyrelsesformand i TV-produktionsselskabet Pipeline Production A/S, men jeg har også siddet i bestyrelsen i en telekommunikationsvirksomhed og i en fødevarevirksomhed.

Med mine mere end 15 år som selvstændig, har jeg fået en bred forretningsmæssig forståelse og unik kommerciel indsigt, som jeg bruger i min rådgivning hver eneste dag.